tiistai 9. syyskuuta 2014

Puoliseinä


IMG_9913

IMG_9916

IMG_9902


IMG_9912

IMG_9926

IMG_9929

IMG_9909

IMG_9901

IMG_9915


Heikot unenlahjat omaavana ihmisenä, minulle on tärkeää että makuuhuoneen tunnelma on kaikinpuolin unimaailmaan houkuttelevan seesteinen. Keho on ihan puhki päivän jälkeen mutta aivot on huomattavasti vaikeampi sammuttaa. Ajatukset pyörii, luovuus kukkii ja tekemättömien töiden listat vilisee silmäluomissa.

Kun vuosi sitten lähdettiin suunnittelemaan asunnon remonttia oli ihan ehdottomuus, että toimisto erotetaan keinolla tai toisella makuuhuoneesta. Makuuhuone oli kuitenkin kohtalaisen kokoinen, ja niinpä päätettiin ratkaisuksi lohkaista siitä osa kotitoimistokäyttöön sen sijaan että oltaisiin muualle asuntoon viritelty toimistotilaa. Siskon pinterestkansion uumenista löydettiin idea puoliseinästä, jonka ansioista toimistoonkin virtaa nyt luonnonvaloa.

Kaiken käytännöllisyyden ja vaatesäilytysominaisuuksien lisäksi ihan parasta seinässä on sen jykevyys ja mielenkiinto jota se tuo koko huoneen ilmeeseen.

Mitä tuumaatte puoliseinästä?


Aurinkoista viikkoa toivotellen,

- Ani -


2 kommenttia:

  1. Upea ja varmasti toimiva ratkaisu. Meidän uusi makkari on kanssa reilunkokoinen ja jos sinne tulee työpiste, niin joku väliseinä ois kyllä ehdoton!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Suosittelen kyllä jotain väliseinäratkasua, työpiste on niin stressaavaa katsottavaa.Ja pahinta yöllä on kaikkien tekniikkalaitteiden superkirkkaat valot! :D

      Poista